2004-03-09

Den största sensationen sedan ”Big Bang”, vrålade Lars efter ett samtal med musikproducenten. Titti kollade skrämt på kollegan och undrade vad som var på gång.

Svaret dröjde inte länge. Anrells ena hand viftade frenetiskt med en skiva i luften. Det visade sig vara Agnetha Fältskogs nya singel ”If I thought you’d ever change your mind”. Senast ABBA-medlemmen kom med en skiva var 1987 och sedan dess har Lars väntat på nästa inspelning.

Efter en spelning i radion kunde programledarna konstatera att låten var helt ok och att hon har rösten i behåll. Nu väntar Lars, lika spänt, på att plattan ska släppas. Ändå tills i mitten av april får han vänta. Han lär bli outhärdlig till dess.

En annan sak som satte nerverna på prov den här dagen var LHC:s möte mot Timrå. LHC måste vinna matchen, annars är de ute ur slutspelet. Så det lär inte vara mycket kvar av våra naglar när vi ses i morgon.

Heja, Heja, Heja LHC!

/Titti och Lars

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".