Fredagens program!

Äntligen fredag och helgen är på gång. Men innan den börjar på riktigt så måste du göra oss sällskap under förmiddagen...

Vem vinner melodifestivalen på lördag och får representera Sverige i Istanbul? Lugn, bara lugn. Vi guidar dig rätt i schlagerdjungeln. Vår kollega på P3, Michael Cederberg, kommer förbi. Det är honom ni ska skylla på om ni anser att det har varit konstiga låtar i årets festival. Han var nämligen med i juryn som avgjorde vilka bidrag som skulle få vara med och tävla i år.

Det blir ”Karaoke” igen och den här veckan är det vår redaktionschef som ylar. Så spetsa öronen och försök lista ut vad hon nynnar på.

På fredagarna delar vi ut ”Helgvarningar” om saker man inte får missa och saker man måste missa under helgen. Har du en varning att dela ut? Hör av dig med den!

Så ska vi anropa vår korre i Kinda kommun, Kristin Samuelsson, spela en låt om husmanskost och utse ”Veckans” sista brandman.

Vi hörs mellan 09:00 - 12:00!

/Titti och Lars

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".