Måndag 19 juli

Inte bara is

Det är alltid lika kul att möta en ny dagboksgäst på måndagmorgnarna.
Den här veckan ska vi lära känna Tjåsa Gusfors lite bättre. Tjåsa som är något så exotiskt som isskulptör, men hon har många material på sin lyra, för hon skulpterar även i sand. Förra veckan arrangerade hon en sandskulpturtävling i Kolmården och idag pratade vi bland annat om vikten av att packa sanden ordentligt. Har man bara gjort det, så står sandskulpturen stadigt i båd ur och skur.

Jag vet inte om jag ska tycka att det är oförskämt eller rent av lite skönt... att nu Semester i P4 kommer och rumphugger Gomorron Östergötland. Från och med idag och två veckor framåt slutar vi nämligen programmet redan klockan nio, en hel halvtimme kortare.
Semester i P4 är östergötlands gemensamma sommarsatsning med grannlänen i småland - förra året var de ute på båttur i Vättern, iår är de på husvagnsturne'. Jag ringde upp min kollega Anrell som tillsammans med övriga gänget idag landat på High Chaparral. Givetvis i matchande knallröda träningsoveraller.

"Tänk att kunna styra och ställa  hela Sverige med lite enkelt skitsnack" och "Ett litet steg bakåt för inkompetensen men ett gigantiskt steg framåt för Sverige"
Ja det är ett par citat från Fredrik Reinfeldt när han idag gästade Public Service.