2004-03-29

Måndag igen men humöret var på topp den här morgonen...

Solbrända och med mängder av energi kom vi till jobbet i morse. Titti var hundvakt under helgen och Lars har fixat med sin trädgård.

”Husdjur ja? Är det något att ha?”, funderade Lars högt. ”Absolut”, utbrast Titti och började räkna upp en massa fördelar med att ha hund. Lars var mer skeptisk och såg bara en massa extra städning framför sig.

Lyssnarna ringde in och berättade om sina små älsklingar och det var inget besvärligt med att ha katt, hund eller undelat. I alla fall enligt de som ringde. Nejdå, det gjorde inte det minsta att (o)djuren väcker husse eller matte mitt i natten, att katterna gör sällskap på köksbordet vid middagen eller att man måste ut i vått och tort för att ge gunstlingen motion.

Titti såg mer och mer tveksam ut till det där med att skaffa hund. Hon kanske gör som Lars istället. Lånar en hund för an skön promenad. När det är fint väder, vill säga.

/Titti och Lars

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista