Dagbok 2004-04-01

”I dag ska vi sända en halvtimme längre”, berättade Lars övertygande för Titti som svalde det hela med hull och hår. Hon är så lättlurad, vilket Anrell uppskattar. Då fick han vråla sitt ”April, april din...”

Titti hämnades genom att utlova en glass till eftermiddagen. Men det visade sig vara ett april-skämt det med. Och så där höll det på, hela förmiddagen. Till slut kunde vi inte lita på något som den andre sa. Tur att det bara är första april en gång om året.

Under förmiddagen tittade vår redaktionschef, Ylva Lundström, in i studion för att få sin elektriska näshårbortagningsmaskin testad. Den klarade inte av att ta bort några näshår. Däremot var den prima att raka bort hårstrån från Lars armar och ben. Men den verkar bara fungera på mäns hårstrån. Ylvas hår kröktes bara lite lätt på armen men gick inte av. En dålig maskin för att ta bort näshår med med andra ord. 

Och vad glassen beträffar? Jo, Titti är en tjej med ett stort, vackert hjärta. Så Lars fick sin glass efter sändningen.

Slutet gott - allting gott!

/Titti och Lars

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".