2004-04-19

Idag var det förvirrat värre på redaktionen.

När Titti kom till jobbet satt Lars och mumlade:

- Kicki, Pippi, Sippi....nej. Jag kommer inte på det.
- Lars. Vad håller du på med?
- Hej Kick....jag menar, godmorgon kära kollega!

Det visade sig att Lars, som är usel på att komma ihåg namn, nu hade sjunkit så lågt att han inte ens kom ihåg namnet på sin egna kollega. Vi bad lyssnarna om hjälp för att få tips på hur man undviker pinsamma namnsituationer.


Ett tips var att helt enkelt erkänna att man glömt namnet, och fråga efter det. När den tillfrågade säger att han heter Sune, så säger man:
- Det vet jag väl att du heter Sune, jag undrade vad du heter i efternamn.

Bra knep va?!

Introtävlingen gick som smort och Andersson - Anrell var ovanligt snälla mot varandra under sändningen. Kanske för att de snart ska skiljas åt.


Lisa Tilling kom in och fick goda råd av Titti nu när hon ska vara hennes stand in. Lisa lärde sig snabbt att näpsa av Lars. Dessutom vet hon nu hur hon ska blidka honom med svart kaffe.

Gruppen Sarek var måndagsgäster. Vi blev inspirerade. Särskilt Andersson, som nu går runt och låter som en råmande ko, till Anrells förtjusning.

I morgon är det Lisa och Lars som sänder. Det blir Tilling -Anrell. Titti tar flyget till Spanien för att utveckla sig och vidga sina vyer. Lars bävar för hennes återkomst till redaktionen...

Tack för idag

// Titti och Lars


 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista