2004-04-20

Trots att det är många mil till Spanien så behöll hon greppet om studion. Hon satt liksom fastkletad i väggarna. Lars misstänkte att det var Tittis mackor som lämnat sina spår på tapeten.

Men Lisa, hon tog till alla tänkbara medel för att rensa studion från ”Tittis ande” som hon kallade den. ”Dags för lite andeutdrivning”, utbrast Tilling och började kvittra olika besvärjelser. Och tänka sig, efter en stund kändes luften lite lättare inne i studion. Det kan ha berott på utdrivningen eller på den kraftfulla vädringen.

Lisas första dag på Andersson - Anrell redaktionen blev lyckad. Så pass lyckad att Lars förbrilt försöker få spanjorerna att hålla kvar Titti några extra månader. Men de envisades med att begära en förmögenhet för besväret. Sveriges Radios budget är redan ansträngd så hon lär vara tillbaka redan på måndag. Suck!

Lisa tog sin chans i ”Före/Efter” och släpade med sig sin blomlåda till jobbet som hon stolt visade för alla. Men reaktionerna var nog inte riktigt vad hon väntat sig. I stället för beröm möttes hon av tystnad och generade leenden. Experter inkallades och efter en lektion av Björn och Roger från Enista så blev det annat ljud i skällan. Hurraropen ekar fortfarande på redaktionen, flera timmar efter sändningen.

Nu ska vi sätta oss på uteplatsen och bara lukta på blommorna.

/Lisa och Lars

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".