2004-04-27

”Ajajajajaj, stackars mig”, vrålade en plågad Andersson. Först trodde Lars att det var brandlarmet som gått igång men det visade sig vara sviterna efter Spanien-resan som spökade.

Ärligt talat hade Anrell lite svårt för att tycka synd om Titti. Hon har ju varit ledig en hel vecka och borde väl vara tillbaka med nya krafter, funderar han. Högt sa han dock; ”Stackars, stackars dig. Vad kan jag göra för att göra dig glad igen?”

”Massera, här i nacken”, beordrade Titti. Men hur Lars än knådade och masserade så blev inte kollegan nöjd. Ett tag hotade hon med att ringa polis för de svåra smärtor som uppstod då Lars, ähum, masserade.

Om det tidigare var en tryckt stämning på redaktionen så var det inget mot vad det var nu. Lars såg sig tvungen att kalla in experthjälp och ringde massören Hasse ”Muskel” Johansson. ”Skynda dig på”, skrek Lars i ren desperation i telefonen till den vänlige massören.

Knappt hade Hasse anlänt till studion förrän Titti såg nöjd ut. Efter en halvtimmes massage var hon åter kontaktbar och mycket nöjd med resultatet. Problemet var bara att hon numera kräver att få massage varje dag. Inte av någon kollega, nej, det ska vara Hasse. Lars känner sig lite utanför. Lite svartsjuk.

Men tydligen ska det finnas en studiecirkel i massage. När Lars tagit examen där ska han slå Titti med häpnad.

/Titti och Lars

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".