1 av 3
2 av 3
3 av 3

Du bestämmer!

I dagboken pratar vi med Rolf "Loben" Gustavsson som är pensionär men som ändå har fullt upp. Han strängar racketar och är hustomte hos LFC. Men vad gör han när han är "ledig"? Det tar vi reda på i dag.

I dag är det du som bestämmer musiken i P4. Att önska kostar 50 kronor (+ vanlig smstaxa). Minst 47:50 går oavkortat till Radiohjälpens insamling. Vi kan inte garantera att alla får sina låtar uppspelade. SMS-numret är 72 999. Skriv: p4öst (mellanslag) önskad låt och vad du heter. Ta chansen och få din låt spelad! Dessutom ger sig Lana ut i länet för att få östgötarna att önska låtar och skänka pengar till världens barn.

Just nu kan du bjuda på en mängd av auktioner för att stödja världens barn. Ett jaktlag väster om Tranås bjuder två personer att vara med under en rådjursjakt. Jakten kommer att ske inom ett område på 170 ha och genomförs etiskt och med full säkerhet. En enkel jägarlunch kommer att serveras i skogen. Både du som jagat tidigare och du som aldrig varit med på en jakt tidigare är välkommen att bjuda på detta. Efter klockan åtta kan du ringa och lägga ditt bud.

Vi på redaktionen har ju bestämt oss för att lägga oss till med nya goda vanor. Förra veckan kom vi fram till att det oftast blir samma mat hela tiden och vi bestämde mig för att försöka laga minst en ny maträtt under veckan. Det blev västerbottenpaj för min del. Mycket gott. I dag är det dags för att hitta på en ny god vana som vi ska jobba med under kommande vecka. Mejla till go@sr.se med tips på en god vana som vi borde ta efter.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".