2004-05-05

- Skinka, kebab, färska champinjoner, ädelost, oxfilé, rabblade Lars maniskt.
- Tyst jag mår illa, ylade Titti.

Men Lars han bara fortsatte med att rabbla olika pizzapålägg.
- Om du fortsätter med det, sa Titti irriterat, så kommer jag ha med mig blodpudding till lunch, varje dag en hel vecka.
Lars blev tyst. I en sekund.

Lyssnarna mailbombade redaktionen med pizzasynpunkter. De flesta gillar den flottiga rätten. När det väl var dags för lunch var Lars så mätt av allt pizzaprat att det blev en sallad istället. Titti proppade i sig en hel påse med godis efter lunch. Så nu ligger hon i soffan och kvider.

Plura tittade förbi för att prata om sin nya platta. Men den pratade vi inte så mycket om. Nej, vi fick veta att han har planer på att flytta till Vadstena, eller Norrköping. Lars försökte sig på med att värva kändisen till Hjulsbro men fick bara konstiga blickar till svar.

Titti fixade fram en gitarr för att rädda den pinsamma situaionen. Plura tog tacksamt emot och spelade snällt. Andersson - Anrell njöt och konstaterade att en sån där Plura skulle man ha med sig vid lägerelden i sommar.

/Titti och Lars

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".