2004-06-18

- EM! NU ÄR DET FOTBOLLS-EM!
Andersson och Anrell vrålade ikapp och var för en gångs skull inte ett dugg osams. Det enda de inte kunde enas om var vilket mål som var snyggast i måndags.

Sedan ägnade vi oss åt att tapetsera studioväggarna med urklipp på de svenska spelarna samtidigt som vi tränade in nya coola målgester som vi ska briljera med framför teven ikväll.

Dagens amatörkorre, Kristin Samuelsson i Tidersrum, kom med hyperintressant skvaller! Det visade sig att hennes man, Magnus, en av världens starkaste män, hade brutit armen av en stor karl som har en roll i den bioaktuella filmen Troja.

Magnus hade nämligen tävlat mot Nathan Jones i armbrytning, och det ville sig inte bättre än att kolossen Nathans arm gick rakt av.Det är inte klokt vad de är råstarka där nere i Tidersrum!
Kristin sågade för övrigt filmen.


Sedan avslöjade Kristin också att Magnus tackat nej till en filmroll i storfilmen Gladiator! Osmart, tyckte Lars och Titti, som blev lite avundsjuka på att ingen erbjudit dem några filmroller.

Lisa Bergström hade nog haft ihjäl varendra mördarsnigel om lyssnarna hade haft närvaron att ställa ut radioapparaten i trädgården under Karaoketävlingen.

Slutligen slog vi fast att snusksnapsvisor nog är roliga, men att Bellman står sig i längden.

Trevlig helg!

// Titti och Lars

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista