2004-06-29

- Uäähhh! Lars vrålade utmattat, och fortsatte:
- Jag har inte sovit en blund i natt på grund av de där hemska blodsugarna! Titti såg nollställd ut och undrade mest vad det var för konstiga prickar kollegan hade i ansiket.

- Du är så känslig, tål du inte ens ett litet myggbett, sa Titti, och fortsatte....
-Själv har jag anledning att vara trött. En fet fluga höll mig vaken!

Detta föranledde en diskussion om vilket flygfä som var värst att drabbas av. Flugor eller myggor? Våra lyssnare visade sig vara mycket kompetenta flug och myggjagare. Flera hade dessutom dresserat sina katter att äta flugor.
Smart tyckte Andersson Anrell.

Sedan ringde Nils Boström till studion. Han var på semester på en liten italiensk ö.
- Här är 35 grader varmt, skröt Nisse.
Han berättade att det faktiskt gick att lyssna på Andersson Anrell i Italien. Efter det fick vi mail från halva Europa som fått in programmet via internet.
Den här veckan och nästa hörs vi över hela världen!

På tal om nästa vecka. Det är då vi ska ut på campingturné. Vi förberedde oss redan idag genom att slå upp det tält som campingvärdarna ska tävla om att sätta upp på kortast möjliga tid.

Det var svårare än vi trodde att resa tält inomhus. Vi begärde, och fick, förstärkning av våra kollegor. Nu står tältet i studion och ser snyggt ut. Vi är så sugna på att tälta att vi troligen sover där i natt.

Nu ska vi gå ut och handla ficklampa, sovsäckar, kex och serietidningar.

Vi hörs!

// Titti och Lars

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".