2004-06-30

Rasp, rasp, rasp lät det när Anrell drällde in på redaktionen.
- Sluta klia, jag blir galen av det där ljudet, morrade Andersson.

- Men det kliar så, kontrade kollegan, som undrade hur han skulle göra för att bli av med plågan.
- Du är så känslig. Du får väl amputera armen eller något? Titti var hård.

Lyssnarna var mer välvilligt inställda till Lars problem. Tips på tips strömmade in till programmet. Du hittar dem här på hemsidan. Vårt favorittips var helt klart: var tyst! Då kan inte myggen hitta dig.
Nu ligger vi i hårdträning på att smyga och hålla käft. Det går inget vidare.

Om det här programmet är roligt eller inte, det vet i katten. Men i dag hade vi beställt experthjälp. En ståuppare kallades in och så kom hela ”Public Service” redaktionen förbi och plockade ut godbitar ur vårens program.

Mitt under skrattfesten började det prassla betänkligt från tältet som vi satte upp i studion i går. Det visade sig att Anders ”Ludde” Lundin hade flyttat in där. Goskuddar och mysiga täcken täckte hela tältet. Mitt i allt detta låg Ludde och mumsade kakor och drack kaffe. Sämre kan man ha det på jobbet. Det visade sig att han ramlat in där redan i går kväll efter en hård kväll med grabbarna.

Andersson Anrell belönade omedelbart hans uppfinningsrikedom genom att ge honom ett diplom som ”Årets medarbetare”. Tack för att du finns Ludde!

/Titti och Lars 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista