Veckans Radiokompis, Henrik Johansson – Ljungblad

Veckans Radiokompis: Henrik Johansson - Ljungblad

9:47 min

36 år. Uppvuxen i Borensberg. Bor i Vikingstad med sin fru Karin och deras två döttrar Tove 5 år och Linn 3 år. Jobbar som idrottsinstruktör på Ekholmskolan och Fredriksbergsskolan i Linköping där han tränar och peppar elever med rörelsehinder. Ett jobb som han brinner för och känner att han får tillbaka mycket av.

På fritiden är det fullt ös hemma med döttrarna och diverse bus. Är både pälsdjursallergiker och tomatallergiker men det hindrar honom inte från att både ha ett par manliga marsvin och hela växthuset fullt med tomatplantor, bara de inte är röda (tomaterna alltså, inte marsvinen). Har haft lite otur med sina husdjur genom åren.

Egentligen har han ganska mycket otur med det mesta, vilket har inneburit många komiska situationer genom åren. Gillar att fiska, spela innebandy och att ha kul men är riktigt dålig på att säga nej.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista