2005-07-08

”O vi ska dansa i neon, bortom ropen, bortom skratten”, ylade Lars med fanatisk blick. Han hade varit på rockkonsert och rösten lät hellre än bra.

- Tyst, skrek Titti, jag har ont i huvudet och inte blir det bättre av ditt skrikande.
Men Anrelll kunde inte hejda sig för han hade fått låtarna på hjärnan. Det var Darin, Lena Philipsson och Magnus Uggla i en himla röra som strömmade ur hans vidöppna mun. Men med en välriktad spark mot smalbenet blev det tyst på olåten.

Och när man blir misshandlad blir man på ett rätt så dåligt humör. Det visade Lars genom att rya om att det inte går att få tag i några vettiga produkter på stormarknaderna numer. Coop och ICA byter ut de stora märkena mot sina egna hela tiden. Och Titti är inte den som inte hakar på ett uppror så det slutade med att vi ringde upp ICA:s sommarsemestrande presschef för att ställa honom till svars mot sanddynan där han befann sig med familjen.

Även lyssnarna verkade lättuppretade i sommarvärmen och hakade på:
- Ska man verkligen behöva betala för de här kascharna (på rikssvenska kassarna) som affärerna gör reklam på?, undrade en av lyssnarna.
En annan lyssnare menade att det var minst lika viktigt med valfrihet i affärerna som med yttrandefrihet.

Det slutade med att Lars glömde bort Uggla, Ph och Darin. I stället tog han med sig Titti på en stormarknadsturné där de nog fortfarande kan höras svära och skrika över de varor de inte hittar.

Trevlig helg!
Titti o Lars