Sherlock. Foto: Fat Les, CcBy, Flickr. http://bit.ly/1fmYa67, http://bit.ly/LicensEN
Lyssnarnas val måndagen den 24 februari 2014

Era favoriter bland tv-signaturer-del 2

Idag var det dags för del två av vårt tv-signatursspecial, där lyssnarnas favoriter spelades! Martin tyckte att musiken till serien Sherlock skapade stora förväntningar.

Alla era signaturfavoriter kom inte med sista vi vårt tv-signatursspecial, något som vi idag rådde bot på. Martin tyckte att musiken tillsammans med bildintrot till serien Sherlock skapade stora förväntningar på vad som komma skall. David Arnold och Martin Price är kompositörerna. 

Solveig vill höra musiken som hördes i tv-serien Molanders-  Wolgang Amadeus Mozarts Laudate Dominum och Johann Sebastian Bachs Ave Maria. Henriks favorit vart Bill Contis tema till Falcon Crest. Pär mindes mysiga stunder uppkrupen i soffan med familjen framför serien Hawai 5-0 med Morton Stevens musik. 

Vi avslutade med Ragnhilds önskning- Over the rainbow som alltid hörs i slutet av Korrespondenterna i SVT. Den underbara sångaren Israel Kamakawiw´ole sjöng.

Här hittar du del 1 av vårt tv-signatursspecial:http://bit.ly/sigantt

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".