Musiknätverket i P2.
Publiknätverk

Bli en del av oss på P2!

Gå med i Musiknätverket i P2 – ett publiknätverk bestående av er lyssnare som vill vara lite mer än lyssnare.

Älskar du klassisk musik, jazz, folkmusik, världsmusik? Vill du hjälpa oss att göra ännu bättre musikradio?

Fyll i vår enkät och bli en del av oss på P2!

Med Musiknätverket i P2 vill vi göra mer radio tillsammans med vår passionerade och engagerade publik, för vi vet att tillsammans med er så blir vi ett oslagbart team som kan bevaka Sveriges musikliv på ett ännu bättre sätt.

När du har svarat på frågorna och lämnat dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig när något av våra program till exempel söker medlemmar till en panel, vill komma i kontakt med någon som bor i Kina och vill berätta för oss om musikscenen där, vill ta fram en lista på de bästa jazzalbumen 2014 eller någon annan av våra många idéer!

Undrar du något om Musiknätverket i P2? Vill du tipsa oss om något eller vill du bara prata lite så tveka inte att höra av dig till publikredaktör Olle Björkman!

olle.bjorkman@sverigesradio.se
Publik- och webbredaktör P2
08-7842294

Alla är välkomna att vara med i Musiknätverket i P2. Dina kontaktuppgifter kommer inte att spridas vidare utanför Sveriges Radio.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".