Vi har gjort om vår hemsida!

För att göra det lättare för dig att hitta till den musik du tycker bäst om och att upptäcka nya favoriter så har vi gjort om lite här på hemsidan. Så här har vi tänkt!

På vår sida möts du av ett flöde av våra favoritkonserter. Flödet bygger på vad vi själva tycker, men också vad ni, våra lyssnare, tycker. Här hittar du inte bara nya konserter, utan också extra bra konserter, unika konserter och konserter som delas mycket i sociala medier just nu. Härifrån är det också lätt att dela våra konserter via sociala medier om du vill det.

I flödet publicerar vi nästan alla våra konserter, och vi publicerar dem en och en. Här publicerar vi inte hela radioprogram.

Vill du höra hela radioprogram så tittar du i den svarta rutan som heter Senaste avsnitt. Här hittar du hela avsnitt av programmet P2 Live. Här ligger de senaste program som gått i P2 i kronologisk ordning. Programmen innehåller samma konserter som flödet, men oftast fler än en konsert per program. Till Senaste avsnitt ska du gå om du vet exakt vad du letar efter och när det sändes.

Sist men inte minst så taggar vi så klart alla våra konserter med genretillhörighet så du enkelt kan hitta alla konserter i din favoritgenre. Länkar till genrerna hittar du längre ned på sidan. 

Hoppas du gillar!

PS. Kommentera gärna den här artikeln om du undrar något eller har förslag på hur vi kan göra det ännu enklare för dig att hitta rätt bland våra fantastiska konserter!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".