1 av 3
SVT-programledarna Karin Hübinette och Anna Hedenmo som de såg ut 2009 på en pressbild för Agenda. Foto: Carl-Johan Söder/SVT.
2 av 3
Lantzkampens medverkande: Anna Hedenmo, Karin Hübinette, Anna Lövestam, Annika Lantz, Pontus Mattsson, Mari Forssblad. Foto: Anna-Karin Ivarsson/SR.
3 av 3
Ekots politikreportrar Mari Forssblad och Pontus Mattsson. Foto: Anna-Karin Ivarsson/Sveriges radio.
SVT mot Sveriges Radio i säsongspremiären

Karin Hübinette och Anna Hedenmo v/s Pontus Mattsson och Mari Forssblad

I årets första Lantzkamp möter vi två erfarna lantzkampare och två som gör Lantzkampsdebut. I lag Radio snart teve är det Ekots Mari Forssblad och Studio Etts Pontus Mattsson som kamperar och i lag Teve är det Anna Hedenmo och Karin Hübinette som ska försvara grannhuset på Gärdet i Stockholm.

Karin Hübinette har också en gammal Lantzkampstitel att försvara medan Mari Forssblad säkert är sugen på en seger den här gången eftersom hon förlorade sin förra Lantzkamp.

Säkert är också att bataljen mellan mediehusen kommer att bli hård med fyra kämpande nyhetsjournalister med potential att nå taket för hur många poäng man egentligen kan få i Lantzkampen där det gäller att ha bästa kollen på nyhetsveckan som gått. Och gärna koll på en hel del annat också.

Programledare som vanligt: Annika Lantz och domaren är också densamma: Sara Lövestam.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista