Vinster i bandyettan för östgötalagen

I den andra omgången av bandyns division ett mellersta blev det vinst för både Finspång och Derby. Derby slog Eskilstuna med 9-1 på hemmaplan på lördagen, och på söndagen vann Finspång över Västanfors med 7-4 i sin hemmapremiär.

Vintersporterna drar nu igång på löpande band, och i helgen var det hemmapremiär för de östgötska lagen i bandyns division ett. Och det var en premiär som gav mersmak för båda lagen.

Derby stod på lördagen för en rejäl urladdning då man besegrade nykomlingarna Eskilstuna med hela 9-1 på Stångebro IP. Derby som förlorade i den första omgången ligger på fjärde plats i tabellen.

Finspång ville inte vara sämre än lokalkonkurrenten och följde upp Derbys seger med vinst över det klassiska bandylaget Västanfors med 7-4 på söndagen. Stor matchhjälte blev Stefan Andersson som gjorde fyra av Finspångs mål.

Segern tog Finspång upp i serieledning efter två spelade omgångar.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".