Johanssons rehabilitering går trögt

Thomas Johansson var överraskad men stolt över priset som han fick ta emot på Idrottsgalan i måndags. Däremot går hans rehabilitering av den opererade foten trögare än väntat. Han hopas vara tillbaka till Davis Cup-matchen i början av mars. En match som omsusas av protester.

Thomas Johansson befinner sig på hemmaplan i Östtergötland. I måndags tog han, lite överrraskad, emot pris på Idrottsgalan i Globen. Tillsammans med Simon Aspelin utsågs han som ”årets lag”.

Han hoppas vara tillbaka i spel till Davis Cup- matchen i mars månad och det är en turnering han verkligen uppskattar. Han förstår de protester som framförs i samband med Israel-matchen men tycker att sporten mer enar än att man skall bojkotta.

Tyvärr går hans rehabilitering av den operrerade foten lite långsammare än han räknat med. Foten gör fortfarande ont men snart hoppas han kunna börja spela tennis med hårdare belastning.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".