Bowling: SM-silver till Magnus Andersson

Magnus Andersson från norrköpingsföreningen BK Örnen tog på söndagen SM-silver i bowling. Andersson spelade bra bowling hela helgen men mötte till slut sin överman i Petri Taskinen från Avance, Katrineholm.

Det var 48 spelare som hade kvalificerat sig till helgens tävlingar, däribland fyra spelare från BK Örnen. Och bäst gick det för Magnus Andersson.

- Det började lite halvtrögt, men sen har det släppt och jag har spelat bättre hela tiden. Men sen i finalen så tappade jag spellinjen helt enkelt, säger Andersson.

Att gå till final var över förväntan för Andersson - men trots detta var han aningen besviken över att inte få hänga medaljen av den ädlaste valören om halsen.

- Man höjer ju förväntningarna hela tiden, när man väl är i final så finns det ju bara ett läge och det är att vinna. Så tyvärr så blir man ju lite besviken, säger Andersson.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".