Terapioffer är ett drama för unga. Rösterna och berättelserna är fiktiva men ämnena som tas upp är allmängiltiga oavsett vem du är. Vill du höra av dig till oss svarar vi på alla frågor du har. Tagga #terapioffer på Facebook eller Twitter. Det går också lika bra att höra av sig anonymt. Då kan du mejla till oss på terapioffer@sverigesradio.se . Tack för att du lyssnar.
Vi svarar på allt

Chatta med Terapioffer i sommar

Varje lördag och söndag klockan 12.03 till 12:45 kan du chatta med oss på Terapioffer. Ibland är det någon av skådespelarna som är med och svarar på frågor och ibland har vi med oss en psykolog om det känns som att vi tror att ämnet kan vara extra jobbigt.

Kolla hela listan på vilka som kommer till chattrummet här nedanför:

I vår chatt kan du SJÄLVKLART vara anonym. Men vill du ha svar på en fråga som du inte ens vill att någon annan ska synas så mejla gärna till oss på terapioffer@sverigesradio.se . Vi läser ALLTID alla mejl och svarar ALLTID på allt men det kan dröja innan just du får svar. Så om just din fråga är akut så ring direkt till 112 och be att få hjälp att bli kopplad till en vuxen direkt.

Är du osäker så kolla gärna listan vi satt ihop tillsamman med vår systersajt på svt.se/15 där du kan hitta vuxna som du kan höra av dig till oavsett vad du har i tankarna och många av numrena är bemannade dygnet runt. 

/MVH vi på #terapioffer

Vill du mejla oss anonymt skriv till terapioffer@sverigesradio.se  

 

HÄR ÄR LISTAN PÅ ALLA DU KAN LIVECHATTA MED I SOMMAR

Lördag 13/7
Chattar om: "Jenny Jägerfeld chattar som psykolog om ”att våga gå in i och återuppleva den värsta händelsen i sitt liv, via minnet, orden, och
bilderna i ens skalle”.
Söndag 28/7
Chattar om: "Hur gör man om man inte vågar bli arg på sin förälder? Hur gör man för att be om hjälp”. Ställ dina frågor till Jenny Jägerfeld som är psykolog i chatten."
Lördag 3/8 - chatta med Jenny Jägerfeld som skrivit hela serien om Maxime
Chattar om: "Hur gör man om man känner att man vill att ens föräldrar borde kunna lösa alla familjekrig och fatta var alla gränser ska dras. Men man som tonåring känner sig smartare än sina föräldrar. Och med den känslan kommer otrygghet. Dom ska ju fatta mer, de är ju vuxna."
Söndag 11/8 - chatta med Jenny Jägerfeld som är psykolog
Chattar om: ”Att försöka att inte bli så jävla arg, att försöka hitta andra uttryckssätt”.

Mer om Terapioffer

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".