Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på https://kundo.se/org/sverigesradio/
Vad kan vi välja om vi vill att maten ska vara schysst producerad? Och vad var det som försvann när den...

Redaktionen

Publicerat onsdag 24 juli 2013 kl 15.49

Programledare: Malin Olofsson
Journalist på Sveriges Radio Ekot och är specialiserad på miljö, klimat och hållbarhetsfrågor. Uppvuxen i skånska Hörby men bor numera i Stockholm. Hon är flerfaldigt prisbelönt för sina granskningar av den globala livsmedelsindustrin och har tillsammans med SR-kollegan Daniel Öhman gjort radioserien och boken ”Matens pris” som de bland annat vann Stora journalistpriset för, i kategorin Årets avslöjande 2011.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".