P3:s musikredaktörer
1 av 2
P3:s musikredaktörer
Tina Mehrafzoon
2 av 2
Tina Mehrafzoon är ny programledare för Musiken i P3. Foto: Mattias Ahlm/Sveriges Radio
#MUSIKENIP3

Nytt namn för musikredaktörernas program

Från och med den 29 januari byter "Musikguiden i P3 med musikredaktörerna" namn till Musiken i P3. Tina Mehrafzoon blir programledare och programmet direktsänds från Stockholm.

Programmets tidigare programledare, Christel Valsinger, lämnar efter mer än 250 sändningarna med musikredaktörerna över stafettpinnen till Tina Mehrafzoon.

Från och med den 29 januari blir det Tina som får fördela orden mellan P3:s musikredaktörer som inte gör något annat än att älska musik.

Musiken i P3 direktsänds fredagar 12.03-13.00 i P3. Programmet repriseras även lördagar 12.03-13.00.

I programmet presenterar musikredaktörerna den kommande veckans spellista i P3. Det är listan som styr vilka låtar som kommer spelas i kanalen och hur ofta. Dessutom utses i vanlig ordning även veckans bästa låt.

Lyssnarna får i och med att programmet direktsänds ta en större plats i studion – du kan mejla in och ha åsikter om musiken till musikenip3@sverigesradio.se, kommentera på musikredaktörernas konto på Instagram och även smsa in under programmet.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista