Flipp eller flopp uppföljning vecka 4
Foto: Pressbilder
VECKA 4

Uppföljning: Så gick det för Flipp eller Flopp-låtarna vecka 4

Två månader har gått sedan vi flipp eller floppade Johnossi, Miss Li, Jon Bellion och DJ Snake & Jeremih & Young Thug & Swizz Beats (puh). Nu följer vi upp – och det visade sig vara en svår vecka.

Johnossi - Hands

Flopp - varken händer, fötter eller Johnossi på DigiListan tyvärr. Men av er blev det 95% flipp!

Miss Li - Aqualung

Flopp - trots att både ni lyssnare och Emma röstade Flipp så dök Aqualung aldrig upp på DigiListan. Men - till en tröst - så tyckte experten Markus Larsson att det är "en väldigt bra flopp från Miss Li".

Jon Bellion - All Time Low

Flopp - Jon Bellion tog sig faktiskt in på listan, men toppade bara på en 25-plats.

DJ Snake, Jeremih, Young Thug, Swizz Beats - The Half

Flopp - storflopp till och med. Lyssnarna, experten och Emma röstade Flopp - vilket det blev. The Half tog sig aldrig in på DigiListan.

Vad är Flipp eller flopp?

Varje måndag--torsdag efter klockan 17 röstar och gissar lyssnarna, programledaren Emma och en musikexpert på om dagens utvalda låt kommer att bli en flipp eller flopp.

Efter 8 veckor följer vi upp låtarna för att se hur det gick för dem. För att faktiskt bli en flipp måste låten ha legat på DigiListans topp 20 i minst fyra veckor.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".