vecka 27
VECKA 27

Uppföljning: Så gick det för Flipp eller Flopp-låtarna

Folk hatar på Drake, men lyssnar ändå... Räcker det till en flipp för "Signs" och David Guettas identitetskris? Vi följer upp hur det gick för Flipp eller Flopp-låtarna från vecka 27!

Bruno Mars & David Guetta - Versace On The Floor (Remix)

Flopp :( – Musikexperten kallade låten för "David Guettas identitetskris" och det blev en flopp i slutändan.

Little Jinder - Amy

Flopp :( – Ingen flipp den här gången heller för Little Jinder.

Maluma - Felices Los 4

Flopp :( – Trots flippfeelingen Emma och Tina fick i programmet så blev låten aldrig en flipp på Digilistan. Bättre lycka nästa gång!

Drake - Signs

Flopp :( – Hårda kommentarer om "Signs" och hela 80% floppade den?! Förra gången gick Drake upp till toppen ändå, men den här gången räckte inte låten hela vägen. Drake floppar den här gången.

Vad är Flipp eller flopp?

Varje måndag--torsdag efter klockan 17 röstar och gissar lyssnarna, programledaren Emma och en musikexpert på om dagens utvalda låt kommer att bli en flipp eller flopp.

Efter 8 veckor följer vi upp låtarna för att se hur det gick för dem. För att faktiskt bli en flipp måste låten ha legat på DigiListans topp 20 i minst fyra veckor.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".