Testa hur mycket Svensson du är? Foto: Svt Bild

Testa dig själv - vilken typ av Svensson är du?

Vad är en Svensson egentligen enligt Colette van Luik
10 min

5 POÄNG (Svenne Banan):

Jag är gift och har två barn. Jag om min make/maka har villa, Volvo och vovve och är lediga fyra veckor i juli. Vadådå, kan man leva på nåt annat sätt?

4 POÄNG (Nina Norm)

Familjen är det viktigaste för mig, men nu har jag börjat ge mig själv lite mer egentid. I vår ska jag gå en krokikurs en gång i veckan. Och jag lutar åt att vi kanske borde sälja vårt lantställe.

3 POÄNG (Lasse Livspussel)

Jag jobbar hårt för att få in en fot i branschen. Så fort jag fått fast jobb ska jag ägna mer tid åt min partner - och om några år vill vi nog ha barn.

2 POÄNG (Frasse Festprisse)

Jag älskar att festa. Och göra som jag vill. Skulle aldrig ta ett tråkigt jobb. Eller vara ihop med en tråkig kille eller tjej. Men ibland känns det lite ensamt att vara singel.

1 POÄNG (Beatrix Bohème)

Jag reser till olika platser i världen varje månad, träffar intressanta människor varje dag och sover nästan aldrig under samma tak två nätter i rad.

Fyll i ditt svar här!

Fråga
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista