Jesper Hagenborn, Emma Knyckare och Anna Emanuelsson Foto: Julia Lindemalm/SR
Jesper Hagenborn, Emma Knyckare och Anna Emanuelsson Foto: Julia Lindemalm/SR

Knyckare i P3

Knyckare i P3 är programmet som varje vardag hjälper en lyssnare med hens problem.

Emma Knyckare, också känd som hjälpsammast av människor, har tagit på sig det oerhört nobla uppdraget att hjälpa hela sveriges befolkning med alla sina problem. Exempelvis så kanske en mänska har problem med att starta band, då kan Emma bidra med sina oerhörda kunskaper på punkband-området. Det kan också vara så att en lyssnare vill bli återfödd som svala - och då ser Emma till att tolka reinkarnationens oskrivna regler. Allt för lyssnarna! Men bara måndag till onsdag, för då orkar inte Emma längre och tar ledigt från radion. Som tur är så tar då Farah Erichsén över programmet, vilket inte är fy skam för Farahs expertområden är bland annat relationer, Landskrona och saker man blir arg på. 

Varje måndag och torsdag är dessutom satiriken Jonatan Unge sidekick och varje tisdag och fredag är skönsångaren Oscar Zia med och hänger i studion. 

Förutom Emma och Farah består redaktionen av producenten Jesper "Producent-Jeppe" Hagenborn och researchern Anna "Reseacher-Anna" Emanuelsson. 

Programmet sänder varje vardag mellan 11:02-12:00 i Sveriges Radio P3. 

Väl bekommet! 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista