Vem vill bli pensionär? - Emma mot Alice

ALICE VARKO ORHEM är  18 år och bor i Bor Brottby. Hennes Favvisdjur är Uggla  och hon är kär i Alla dom som endast finns i serier. Hade hon haft hade en ponny skulle den heta Pelle.

Emma vann.

Ställningen Emma mot klabbet: 14-12

Vem vill bli pensionär?

Vem vill egentligen bli pensionär? Själv sitter jag i en forskningsgrupp där vi studerar framtidens pensionärer. Det kanske kan tyckas vara en omöjlig uppgift då framtiden inte har hänt ännu, men, det ÄR det inte för dagens pensionärer LEVER REDAN NU!

Fråga: Med tanke på den globala och stressade tid vi lever i, Vilken av följande hobbys är det mest troligt att framtidens pensionär kommer att syssla med? Källa Min forskningsgrupp:

A Framtidens pensionärer kommer att hålla på med amatörastronomi, precis som nu alltså. Dom kommer skåda mot stjärnorna och förundras.

B. Dom kommer att bygga egna robotar för det kommer att vara svinenkelt att bygga en egen robot

C. Framtidens pensionärer kommer inte att FINNAS för dom har inte råd att vara pensionärer utan kommer att jobba och kolla på TV-serier på sin ynka fritid

Svar: C

Då vi vet allt om rymden i framtiden och det blir helt ointressant att kolla på samt att robotarna bygger sig själva och vi kommer inte vilja lägga oss i deras sexliv.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista