Vem vet häst? Emma mot Isabel

Isabell är 20 år och bor i Vallentuna. Hennes drömyrke är naturfotograf och hennes favvisdjur är inget mindre än HÄST! Inte nog med det, Isabell samlar också på hästgrejer och om skulle hon ha, nej hon HAR en ponny och den nheter Jolly´s prins.

Isabell vann.

Ställningen Emma mot klabbet: 14-13

I detta program är ju vem vet häst självskriven. Nu vet vi ju mycket om hästar och mer ska det bli såklart.

Om hästar kunde åka skidor skulle det bli något i hästväg alltså, längdåkare och hästridare skulle äntligen kunna sluta fred i spåret, inga arga "ur spår" rop och inga sura gnägg, i förlängningen finns det en chans att det skulle kunna leda till fred på jorden. #carlbildt

Fråga 1 :

Vi har ju lärt oss att en del av hoven heter putan på anatomiska, vilken rysk president heter nästan samma sak?

Svar: Putin

Fråga 2 :

Det finns ett askoolt ryskt tjejgäng som i dagarna skulle vunnit os-guld i mod och i fantasifull mösskonst om dessa priser fanns, vad heter dom?

Svar: Pussy riot

Fråga 3 : Bäbisars första minne är ju när dom äntligen pustar ut efter att ha gått igenom just en pussy, vad hette den psykolog som tror att man vill ligga med sin mamma?

Svar: Sigmund Freud

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".