P3 Älskar 2018
P3 Älskar 2018 Foto: Thomas Krangnes

Om P3 Älskar

Under 2018 ska vi tillsammans ha de bästa klubbkvällarna i fyra städer i Sverige med den bästa musiken världen någonsin har skådat.

P3 Älskar är kort och gott ett koncentrat av hela P3 under en klubbkväll. En kväll som fylls av P3-profiler, humor och livemusik - och dig såklart!

Vi besöker fyra olika orter under året. Under 2018 kommer vi på P3 visa Örebro, Göteborg, Växjö och Borlänge extra mycket kärlek, svett och förhoppningsvis minimalt med tårar.

Vi vill festa tillsammans med dig! Varje kväll kommer vara som en liten festival med livemusik, humorakter, P3-profiler, DJ:s och allt annat som hör en spektakulär klubbkväll till. Tanken är att koka ner det som P3 är och står för till en enda kväll.

P3 Älskar är i första hand till för dig som är på plats. Men lik förbannat vill vi göra radio av det vi älskar. Därför sänder vi 2 timmar radio från vardera stad som du sedan kan höra i appen, på webben eller i köksradion.

Turnédatum för P3 Älskar 2018:

P3 Älskar Örebro, 4 maj på Ritz
P3 Älskar Göteborg, 31 maj på Trädgår'n
P3 Älskar Helsingborg, 4 oktober på Grace Nightclub
P3 Älskar Borlänge, 2 november på Liljan

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista