Vissa är bra på att matcha kläder med sina kollegor
Vissa är bra på att matcha kläder med sina kollegor Foto: Rasmus Persson

Det är jag faktiskt bra på!

Att bre mackor, att lösa upp sladdtrassel eller att matcha kläder med sina kollegor - idag handlar SöndagsMorgan om allt det där som kanske inte är så viktigt för omvärlden, men som vi själva faktiskt råkar vara riktigt bra på. I studion finns Rebecca Vinterbarn Dyvling och hon tror att vi är lite dåliga på att lyfta fram våra oväntade talanger i det här landet. Så denna morgon utmanar hon dig som lyssnar att dela med dig av åtminstone en sak som du faktiskt är riktigt bra på.

 


Dessutom ska vi hinna tävla i Mest, störst, flest, först, det blir en kuriosa till kaffet och så fortsätter tidsresan genom den svenska semesterhistorien.

 


Har du en berättelse som du tror skulle passa i programmet? Hör av dig direkt! Du kan maila till sondagsmorganip4@sverigesradio.se. Eller skicka ett SMS under programmets gång. Då är numret 722 50 och du skriver P4 och gör ett mellanslag före din text.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".