Thomas Järvheden visar sin iscensatta skada efter ett syskonbråk på en parkering efter att ha fått uppmaningen att visa hud av Marika Carlsson i P4. Foto: Privat
1 av 2
Thomas Järvheden visar sin iscensatta skada efter ett syskonbråk på en parkering efter att ha fått uppmaningen att visa hud av Marika Carlsson i P4.
Thomas Järvheden visar upp sin gamla syskonvarpskada. Foto: Privat
2 av 2
Thomas Järvheden visar upp sin gamla syskonvarpskada. Foto: Privat
Snacka om syskon

Thomas Järvheden: "Jag blev förlamad"

Thomas Järvheden och varpan
3:21 min

Komikern Thomas Järvheden lyssnade på programmet och hörde av sig, här hör du honom berätta om den där gången hans bror gjorde honom förlamad med hjälp av en varpa.

Så här skrev Thomas till oss!

"Hej Marika, Thomas Järvheden här.

En gång när jag var 6 år kastade min storebrorsa en varpa i ryggen på mig så jag blev förlamad. (Tillfälligt visade det sig senare) Det roliga i efterhand är att han då gömde mig  för att slippa få skäll av vår farfar".

Kram Thomas Järvheden

Vill du också berätta eller överträffa Thomas? Berätta din syskonskadehistoria för oss genom att skriva i kommentarsfältet eller mejla

Relaterat

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".