Bröllopskoordinatorn Johanna Kajson med sonen Charles FOTO: Cecilia Djurberg/Sveriges Radio
Bröllopskoordinatorn Johanna Kajson med sonen Charles FOTO: Cecilia Djurberg/Sveriges Radio
Romantik & romantisering

Bröllopskoordinatorn Johanna Kajson om det perfekta bröllopet

6:04 min

Marika Carlsson och Hasse Brontén har bjudit in bröllopskoordinator Johanna Kajson till studion. Hon ska berättar om bridezillas och romantiseringen av det perfekta bröllopet.

De diskuterar den romantiserade bilden av bröllopsdagen och vilka brudpar faktiskt anlitar henne. Johanna Kajson berättar om nervositeten hos sina kunder om det ska bli så lyckat som möjligt och om att det för fem år sedan inte fanns någon efterfrågan av bröllopskoordinator - de senaste åren har det exploderat.

Alla gäster ska uppleva bröllopet som personligt, generöst, enkelt och storslaget på samma gång och samtidigt ska det gå ihop med verkligheten. Många anlitar henne just för att de inte vet hus man planerar och anordnar en stor fest och många brudpar upplever en press och en stress över att det inte ska bli lyckat. I många fall får Johanna Kajson påminna dem om att det är faktiskt handlar om att de ska säga ja till varandra.


Missade du att höra av dig till oss i programmet!

Då är du alltid varmt välkommen att mejla oss eller skriva till oss i sociala medier!

Här hittar du oss på  Facebook och här hittar du oss på Twitter och här hittar du oss på Instagram!

E-post: marikaip4@sverigesradio.se 

 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista