Ljudtekniker Nima Shams , producent Maja Åström, redaktör Nathalie Rotschild, bisittare Hasse Brontén och programledare Marika Carlsson FOTO: Cecilia Djurberg/Sveriges Radio
Ljudtekniken Nima Shams , producenten Maja Åström, redaktören Nathalie Rotschild och bisittare Hasse Brontén är flockdjur. Programledare Marika Carlsson är ensamvarg. Vad är du? Foto: FOTO: Cecilia Djurberg/Sveriges Radio
Chatt med Marika i P4

Är du ensamvarg eller flockdjur?

Är du en ensamvarg som skyr grupparbeten eller har du dragit igång en "alla kan sjunga"-kör och sitter med i bostadsföreningen? Så här chattade lyssnarna under programmet.

MarikaCarlsson: Snart hör ni oss: stolen, jackan och jag i "marikaip4". Dagens ämne är kollektivet vs… https://t.co/GpoQkCTdre

13:08, 19 February 2016

Ella: Ang. Bröllop och att de är mer privata idag och mer offentliga förr. Här på Gotland har vi "brudvisning" än idag. Under festen så avbryter man och går utomhus en viss tid, ofta vid 21-22-tiden. Detta har då annonserats i tidningen. Då kan grannar och andra intresserade komma och titta på brudföljet. Det ska då bjudas på gotlandsdricka och salt kringla. En härlig tradition som lever vidare :-)

13:23, 19 February 2016

Ewa: Ja ni vad skulle jag göra utan min kyrka....? Särskilt när livet behöver mycket ljus, sanning och väg in i ett väglöst landskap! Rekommenderas!

13:32, 19 February 2016

ewa lover: Ja Ewa, JA!! Vad är livet annars, yolo

13:55, 19 February 2016

MarikaiP4: Som traditionen bjuder blir det strax tjuvlyssning på helgens Mellobidrag #melfest2016

14:11, 19 February 2016

Vad?: Hej om man i vården söker för ett kroppsligt problem som verkligen har varit långvarigt och förstör och läkare säger: Ja men du är inte ensam eller det är fler som har det som du! Vad vill läkaren med en sån kommentar?

14:51, 19 February 2016

Cecilia Djurberg: Tack för idag, vi hörs nästa fredag!

15:03, 19 February 2016

 

Missade du att höra av dig till oss i programmet!

Då är du alltid varmt välkommen att mejla oss eller skriva till oss i sociala medier!

Här hittar du oss på  Facebook och här hittar du oss på Twitter och här hittar du oss på Instagram!

E-post: marikaip4@sverigesradio.se 

 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista