Sedan Marika Carlssons programledardebut på fredagarna i P4 har Hasse Brontén varit med som bisittare.
Sedan Marika Carlssons programledardebut på fredagarna i P4 har Hasse Brontén varit med som bisittare. Foto: Ronnie Ritterland / Sveriges Radio
BISITTAREN

Hasse Brontén

Den ständigt glade Hasse Brontén är den före detta polisen som skolade om sig till komiker på bara några veckor och numera har den äran att sitta som Marika Carlssons trogna bisittare på fredagarna i Marika i P4.  


Lite mer om Hasse

Hasse Brontén jobbar som turnerande komiker men är också programledare för tv-programmet Efterlyst. Innan Hasse började med stand up var han kriminalpolis och har jobbat på Säpo.

Sedan Marika Carlssons programledardebut på fredagarna i P4 har Hasse Brontén varit med som bisittare. Första säsongen bara varannan vecka då han delade på det roliga jobbet tillsammans med Hanna Hedlund men sen programmet har gått in på sin andra säsong så är det bara Hasse och ingen annan som sitter på bisittarstolen!

Marika i P4 på Facebook

Marika i P4 på Twitter

Marika i P4 på Instagram

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista