Tack också till ALLA ER UNDERBARA LYSSNARE! Som sagt! Varmt välkomna ska ni vara om ni vill att fortsätta hitta nya vänner på någon av våra sociala plattformar till exempel. Länkar hittar ni längst ner i den här artikeln. Nycirkusartisterna Nalle Laanela och Mithras Ljungberg från gruppen Burnt out Punks tipsade bland annat om att söka kompisar som gillar samma aktiviteter - som racercykling till exempel.
Tack också till ALLA ER UNDERBARA LYSSNARE! Som sagt! Varmt välkomna ska ni vara om ni vill att fortsätta hitta nya vänner på någon av våra sociala plattformar till exempel. Länkar hittar ni längst ner i den här artikeln. Nycirkusartisterna Nalle Laanela och Mithras Ljungberg från gruppen Burnt out Punks tipsade bland annat om att söka kompisar som gillar samma aktiviteter - som racercykling till exempel. Foto: Ronnie Ritterland / Sveriges Radio
Att jobba med sin kompis utan att tröttna

Både vän och kollega - Nalle och Mithras har hittat framgångsreceptet!

Nycirkusartisterna och vännerna Nalle och Mithras tipsar om hur man håller ihop
3:43 min

Programledare Marika Carlsson och bisittaren Hasse Brontén har bjudit in nycirkusartisterna och vännerna Nalle Laanela och Mithras Ljungberg från gruppen "Burnt out Punks" till studion.

I dagens Marika i P4 pratar vi om vänskap. Programledare Marika Carlsson och bisittaren Hasse Brontén har bjudit in nycirkusartisterna och vännerna Nalle Laanela och Mithras Ljungberg från gruppen "Burnt out Punks" till studion.

De berättar om sin vänskap som turnerande cirkusartister och hur de står ut med varandra utan att göra slut - även om de ibland lever så tätt att det kan kännas som dags för en paus.

Vad tycker de bäst om hos varandra och när  söker de varandras stöd?

Nalle säger till exempel att Mithras har "verktygen" som kan hjälpa Nalle ur en svår situation.

Lyssna på deras råd om du är nyfiken på hur de gör ...


Missade du att höra av dig till oss?

Vi finns på Facebook, Twitter och Instagram men det går också bra att MEJLA!

Relaterat

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".