Ulf Elfving
Ulf Elfving. Foto: Sveriges radio

Om Efter sex

Efter sex är ett nytt musikprogram på söndagsmorgnarna med Radiolegendaren Ulf Elfving, som firar 50 år som programledare på Sveriges Radio.

Ulf Elfving presenterar musik från 60- och 70-talen. Han berättar om låtarna och artisterna samt bjuder på en och annan egen musikanekdot. 
– Jag är helförtjust! Att få tillbringa en hel timme med de här outslitliga låtarna är som att komma in i en godisbutik.

Musiken är vald av Sveriges Radios musikproducent Kerstin Behrendtz. Hon har valt ut odödliga låtar av svenska och utländska artister i en blandning som väcker minnen, skratt och kanske en och annan tår.

Efter sex - Ulf Elfving med låtarna du aldrig glömmer, sänds söndagar kl. 06.03-07.00 i P4 Sveriges Radio, med start den 18 januari 2015. Programmen kan höras i efterhand på  sverigesradio.se  och i appen Sveriges Radio Play.

Efter sex - Ulf Elfving med låtarna du aldrig glömmer produceras av SMTRADIO för Sveriges Radio P4.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".