Inga tabun när Charlie Sheen grillades

Råa skämt om skandaler, familjeliv och missbruk. Inga ämnen var tabu när skandalskådisen Charlie Sheen grillades av kändisar och komiker i amerikansk tv natten mot tisdag.

Värd för "The Comedy central roast of Charlie Sheen" var "Family guy"-skaparen Seth MacFarlane, som enligt Expressen inledde med att läsa upp Sheens dödsruna.

- Jag kopierade bara Amy Winehouses runa. Jag var bara tvungen att ändra tre saker: kön på person, platsen och att det handlar om "en talang som kommer att saknas", sade han.

Andra som var på plats för att håna Sheen vad Mike Tyson och Steve-O från "Jackass". Skämten haglade över en nervös men samtidigt avslappnad Sheen, som i slutet av grillningen gav svar på tal:

- Tror ni verkligen att era små skämt ska skada mig? Jag har haft porrstjärnor. Jag har gått på droger. Jag har gjort det som alla i USA önskar att de kunde göra: Jag har bett min chef dra åt helvete. Nu är det slut med "winning", för jag har redan vunnit.

Programmet sändes samtidigt som "Två och en halv män" hade premiär - med Ashton Kutcher i huvudrollen i stället för Charlie Sheen.

TT Spektra