Chris Brown ställer in sin konsert i Guyana. Foto: Fredrik Persson/Scanpix.

Chris Brown ställer in konsert

Chris Brown har beslutat att ställa in sin konsert i sydamerikanska Guyana i december sedan bland annat kvinnorättsorganisationer gjort klart att de inte vill ha sångaren där, skriver Aftonbladet.

Browns pågående turné har kantats av protester. Inför konserten i Stockholm i förra veckan spreds fejkade affischer prydda med den otäcka bild av sångarens före detta flickvän Rihanna som cirkulerade efter att han misshandlat henne 2009.

Den irländska hiphop-gruppen The Original Rudeboys som skulle vara förband till Chris Brown den 3 december valde att hoppa av för att tydligt markera att de tar avstånd från sångaren och hans agerande.

Samtidigt skapar Chris Brown nya rubriker på nätet. Enligt flera amerikanska medier stängde r'n'b-artisten ned sin Twitter på söndagen efter att han hamnat i ett mycket offentligt gräl med medieprofilen Jenny Johnson. Enligt Huffington Post kallade han henne för "hora" och "bitch" innan han stängde ned sitt konto.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista