The Fooo Conspiracy inför Globen: Vi är sjukt taggade

Popfenomenet The Fooo Concpiracy uppträder i ett utsålt Globen i helgen. Gruppen har en enormt stor och hängiven skara fans och nyligen kammade de hem tre priser på Rockbjörnen i Stockholm.

 Det var på gatorna hemma i Stockholm som framgångssagan för två år sedan började för The Fooo, då de upptäcktes på nätet av Justin Bieber vars manegement hörde av sig. Kort därefter stod de på samma scen som den amerikanska världsstjärnan, som ville ha med The Fooo på sin spelning i Globen. Nu är de tillbaka i arenan - den här gången som huvudakt. På lördag kväll smäller de av sin show som är uppbyggd enkom för denna kväll.

– Inför Justin Bieber-spelningen sade vi i en intervju att vi skall tillbaka hit och ha en helt egen konsert. Nu är det vi! Vi har jobbat på den här showen väldigt länge och repat mycket. Det skall bli en show man aldrig glömmer, säger de.

Vidare förklarar kvartetten att det som väntar i Globen blir stort och innehåller många olika element, att showen är av samma mått som en stor världsturné.

– Det är som en världsturné, fast för en enda kväll. Det blir bara där och då. Vi är sjukt taggade och det kommer att bli fett, säger de fyra medlemmarna i The Fooo Conspiracy innan de drar vidare till de fortsatta repetitionerna inför den stora kvällen.

Mer om Musikplats Stockholm hittar du här