Humorduo

Rachel Molin om nya serien: "Det är mycket på låtsas"

1:43 min

Det är många som skrattat år Rachel Molin och Josephine Bornebusch det senaste halvåret, och nu kommer ännu en komediserie på TV med de två.

Rachel och Jossan - utan filter, heter den nya serien och börjar sändas i TV3 på torsdag. De har gjort serien tillsammans och lånat ut drag till de två karaktärerna.

– De här två träffas och ska utföra ett uppdrag för en stort tv-kanal och så går ingenting som någon har räknat med och då är "utan filter" ett slags lek med ord kan man säga, hur de dels framställer sig själva i sociala medier dels hur de framställer sig för varandra. De har många filter och i sina egna liv också, hur de förhåller sig till de liv har. Under de här sex episoderna så blir det så att de skalar av dessa filter, berättar Rachel Molin som ser för sig hur man suddar bort filter.

Från de första smakproven och där förekommer lösskägg, gycklarpinglor, en låtsasvåning...

– Det är mycket låtsas i den här serien, de låtsas att allt är bra, de låtsas att de är några de inte är, återigen är det där att vara utan filter, säger Rachel Molin som hävdar att det är en komediserie men tillägger:

– Jag vill också att det ska göra ont.