Ahmed tittar in i kameran med en lite drömsk blick. Han står inne på en arena av något slag.
Kolla vilken dreamy blick! Ahmed letar efter kärleken - är det du? Foto: Privat

Hallå där Ahmed, veckans singel!

Ahmed är en 26-åring från Kungälv som gillar friluftsliv och spontana resor. Nu letar han efter en rolig, intelligent tjej som vill kolla på romantisk film!

Hej Ahmed, vem är du?

- Jag är en kille från Kungälv som pluggar offentlig förvaltning och gillar att läsa självbiografier, lyssna på Drake och laga riktigt god mat! Hade jag inte pluggat hade drömyrket varit att jobba som sportjournalist. 

Vad får man om man dejtar dig då?

- En allmänbildad kille som gillar att diskutera och få folk att skratta. Folk vänder sig ofta till mig för att få smakråd om kläder och musik också. Annars är jag rätt impulsiv och ärlig. Jag gillar inte vita lögner!

Vem letar du efter?

- En rolig och intelligent tjej som är seriös och som gärna får gilla att träna. Hon måste klicka med min familj också, det är viktigt för mig. Om vi ska gå på dejt tar jag gärna en skogspromenad så vi kan snacka och lära känna varandra.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista