Jennie tittar in i kameran. Hon har blont hår och en slinga hänger ner framför ögat på henne. Hon ler litegrann och har en rutig kofta på sig.
Jennie kommer till oss för att hitta kärleken! Foto: Privat

Hallå där Jennie, veckans singel!

Jennie är en 22-åring från Växjö som är ärlig, trogen och ibland lite slarvig. Hon letar efter en lyhörd och omtänksam kille som gillar sushi!

HEJ! Vem är du?

– Hej! Jag är en trevlig person som försöker vara omtänksam och fördomsfri. Jag tycker jag är en bra vän som är ärlig och trogen. Jag mår bra när omgivningen mår bra och försöker därför bidra till god stämning! Ibland är jag lite slarvig.

Vem letar du efter då?

–  Jag tycker det är gulligt med killar som är bra med barn, men man behöver inte vara pappa för det! Men man får gärna vara lyhörd och omhändertagande. Snålhet är det värsta jag vet så det går verkligen bort. Lika så folk som är humorlösa och inte har en känsla för rummet dom är i. 

Hur ser din perfekta kille ut?

– Utseendemässigt finns inga preferenser, älskar dock krulligt och rött hår!

Om ni ska gå på en drömdejt, vad gör ni då?

–  Då går vi på konsert och se en artist båda gillar, eller går ut och tältar vid en sjö om det är sommar. Vi kommer käka någonting som är lite avslappnat och inte för fancy pancy.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista