Veckans singel Karin är 37 år och kommer från Hedemora. Karins intressen innefattar skapa musik, träna och dansa. Hon söker en trygg och spontan man. Foto: privat.
Veckans singel Karin är 37 år och kommer från Hedemora. Foto: privat.
Vecka 51

Karin är Veckans singel!

Veckans singel Karin: "Gärna humor och intellekt"
0:23 min

Do re mi fa so. För Veckans singel Karin är musiken allt! Är du en trygg och spontan man som är redo att ta kärlekens ton? Då kanske du ska radiodejta Karin!

Läs mer om Karin är här!

Karin kommer från Hedemora, är 37 år och beskriver sig själv som passionerad, rättfram och social.

När Karin inte leder en kör eller själv sjunger gillar hon att löpträna och att dansa. Hittills har det mest blivit nattklubbsdans, men med rätt partner skulle Karin gärna testa på styrdans. Kanske en svängom i en bugg, foxtrot eller varför inte en salsa?

Karin söker en man som är cirka 30-45 år, helst över 1,80 lång och som tar hand om sin kropp och hälsa. Egenskaper hon söker i en partner är att du är jordad, trygg, spontan, intresserad och allmänbildad. Vad du jobbar med eller har för intresse är mindre viktigt, bara du har något du brinner för.

Men se upp! Vill du fånga Karins hjärta får du akta dig för att sära på orden i onödan i kärleks-SMSen. Hon avskyr nämligen särskrivningar. 

Vill du dejta Karin i radio?

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".