Kärlek i P4, både innerligt och superytligt!

Elin Ek är programledare och med sig har hon en kärlekspanel som delar med sig av erfarenheter, tankar och åsikter.

Varje söndagskväll i Kärlek i P4 vrids och vänds på allt som handlar om kärlek och relationer. Hur är egentligen världens bästa eller sämsta dejt? Hur håller man kärleken i liv under semestern när man klämmer ihop sig i en liten stuga. Och hur gör man när man flyttar ihop och båda har barn sen tidigare? Och varför är det så tabu att vara frivilligt singel? Och vilka kompisråd ska man akta sig för? Och är särbo egentligen de optimala boendet när man träffar någon sent i livet? Detta och mycket mer har du som lyssnar och panelen möjlighet att diskutera, från 21.40 till 23.00!

I Kärlek i P4 har du också chansen att gå på dejt med Veckans Singel!

– Det är så väldigt roligt att få höra hur folk resonerar och vad de varit med om. Allt ifrån hon som gick på dejt med en kille som bara åkte bergochdalbana och hon fick sitta och vänta på honom och passa väskan till hon som sökte en hundintresserad kille på landet och numera bor i Lappland och har 34 draghundar, säger Elin Ek.

Och kärlekspanelen diskuterar högt och lågt, och kan bistå med sina råd! Kan man flytta ihop med en som har 6 katter? Hur länge ska man vara tillsammans innan man flyttar ihop? Och vad är det värsta man kan göra på en dejt?