Lappakuten
Lappakuten är här för dig, och dina grannar! Bild: Aleksander Djordjevic / Sveriges Radio

Anmäl era vardagsbekymmer till Lappakuten!

Har du någonsin velat skriva en arg lapp men känt "Nae, jag är lite för konflikträdd". Eller känner du att just dina lapp-texter inte riktigt håller måttet? Räds ej, Lappakuten är här för dig!

Nu ger vi på Vardag i P3 dig chansen att blända dina grannar med obehagligt snyggt komponerade lappar att sätta upp, för alla ändamål!

Ska du ha fest och känner att ditt vokabulär inte håller måttet för att få grannarna att inte blir rädda? Lappakuten är något för dig!

Har grannen i lådan bredvid ALLDELES för högljutt djembesex, men din konflikträdsla gör det svårt att sätta ord på hur det ska gå att säga ifrån? Lappakuten – To The Rescue!

 

För att anmäla ditt problem skickar du helt enkelt ett mail till vardag@sverigesradio.se och berättar hur det ligger till. Vad stör dig? Vad måste vi veta för att kunna komponera en så bra lapp som möjligt? Om du blir utvald till att få hjälp av Lappakuten kommer vår inhouse-poet Matilda Mangold att komponera och läsa upp er lapp i programmet!

 

Så vad väntar du på? Skicka nu!

 

Lyssna på alla lappar som skrivits hittills ↓ 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".