1 av 4
Prinsessan Madeleine och Christopher O'Neill ska bli föräldrar. Foto:Björn Larsson Rosvall/Scanpix.
2 av 4
Bild från Facebook. Så här skrev prinsessan Madeleine på sin facebook-sida.
3 av 4
- Det är härligt, det är underbart och det bästa är att Madeleine mår bra, säger drottning Silvia om att prinsessan Madeleine nu väntar barn. Här ses drottning Silvia och kung Carl Gustaf vid ett besök i Östergötland på tisdagen. Foto: Jonas Ekströmer, Scanpix.
4 av 4
Prinsessan Madeleine och Christopher O'Neil. Foto: Linus Sundahl-Djerf/Scanpix

Prinsessan Madeleine ska få barn

0:13 min

I somras gifte sig prinsessan Madeleine med sin man Christopher O'Neil. Nu ska paret få barn tillsammans. I mars kommer bebisen. Det skriver hovet på sin hemsida.

Barnet blir den svenska kungen och drottningens andra barnbarn. Sedan tidigare är kung Carl-Gustaf och drottning Silvia morfar och mormor till prinsessan Estelle, som är kronprinsessan Victorias och prins Daniels barn.

Nu ska alltså även kronprinsessans lillasyster, prinsessan Madeleine, få barn. I början av mars månad nästa år ska bebisen komma.

- Chris och jag är överlyckliga och längtar efter att bli föräldrar, skriver prinsessan Madeleine själv på sin facebooksida på Internet idag.

Prinsessan Madeleine och hennes man Cristopher O'Neill bor i New York, och det är troligen också där de kommer att bo med sin bebis.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista