1 av 3
Den här bilden på Mille Markovic togs år 2011. Foto: TT.
2 av 3
Det här är platsen där Mille Markovic hittades död i en bil. Foto: Hampus Andersson på TT.
3 av 3
Det här var porrklubben Privé i Stockholm som Mille Markovic ägde. Foto: Wikimedia Commons.

Mille Markovic har dödats

Mille Markovic var en känd brottsling. Han blev igår skjuten med flera skott i huvudet. Den döda kroppen hittades i en bil i stadsdelen Ulvsunda i Stockholm. Klicka på texten om du vill läsa mer!

Mille Markovic har dömts för flera brott. Han har dömts för att han flera gånger har hotat människor och krävt att få pengar. Han är också dömd för att ha sålt knark och fuskat med skatten.

Fotot på kungen
Mille Markovic ägde också flera porrklubbar. Där kunde män få betala för att titta på nakna kvinnor. 

Mille Markovic har sagt att även kungen, Carl Gustaf, har besökt hans porrklubbar. Som bevis för det visade Markovic upp ett fotografi. På det fotot syntes både kungen och några nästan nakna tjejer. Men när experter senare undersökte bilden såg de att någon verkade ha ändrat bilden i en dator.

Vi vet inte vem som mördade Markovic
Det finns nog många som ville mörda Mille Markovic, eftersom han var inblandad i flera allvarliga brott. Men än så länge finns ingen misstänkt och polisen fortsätter sin undersökning.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".